CR1620 Litium koin Cell |Weijiang Power

Katerangan pondok:

CR1620 mangrupakeun batré sél koin litium non-rechargeable loba dipaké dina alat éléktronik leutik kayaning kadali jauh, Toys éléktronik, jeung alat médis.Batré ieu diaméterna 16mm sareng kandelna 2.0mm, janten sumber kakuatan anu kompak sareng hampang.Éta gaduh tegangan nominal 3 volt sareng kapasitas kirang langkung 80 mAh.Batré CR1620 dipikanyaho pikeun pagelaran anu dipercaya, kakuatan anu tahan panjang, sareng résistansi kana bocor.Aranjeunna gaduh umur rak anu panjang sareng tiasa beroperasi dina sababaraha suhu, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun dianggo dina sagala rupa lingkungan.Batré anu lega ieu populér pikeun alat-alat kakuatan rendah anu meryogikeun sumber listrik anu kompak sareng dipercaya.


Kaluaran poean 600.000 Batré
Sampel Gratis Sadia
Service Pack batré custom

Spésifikasi

Naha Milih Kami

Fitur konci:

  • Diaméter batré CR1620: 16 mm
  • Jangkungna batré CR1620: 2,0 mm
  • Tegangan Batré CR1620: 3.0 V
  • CR1620 Batré Kimia: Litium Mangan Dioksida (Li-Mn02)
  • Kapasitas Batré CR1620 (mAh): 210 mAh

Spésifikasi pikeun Batré NiMH:

Di handap daptar batré NiMH ngan ukur pikeun rujukan.pilihan séjén ogé sadia.
batré NiMH ngaropéa tur pak batré sadia,TAROS KAMIpikeun inpo nu leuwih lengkep.Kami gaduh pangalaman anu beunghar tina konsép batré dugi ka produksi, lancar, sareng dina anggaran.
Hayu Weijiang Janten Pabrikan Batré Anjeun!

Modél Nominal
Voltaseu
(V)
Standar
Kapasitas
(mAh)
 
Tegangan Terminasi(V) Maksimum Continuous Ayeuna(mA) Arus pulsa maksimum(mA) Diameter
(mm)
Jangkungna
(mm)
Beurat Sél Unit
(g)
CR927 3.0 30 2.0 0.2 5 9.5 2.7 0.6
CR1025 3.0 30 2.0 0.2 5 10.0 2.5 0.8
CR1130 3.0 40 2.0 0.2 5 11.6 3.0 1.0
CR1212 3.0 18 2.0 0.2 5 12.5 1.2 0.6
CR1216 3.0 25 2.0 0.2 5 12.5 1.6 0.7
CR1220 3.0 40 2.0 0.2 5 12.5 2.0 0.8
CR1225 3.0 48 2.0 0.2 5 12.5 2.5 0.9
CR1616 3.0 50 2.0 0.3 8 16.0 1.6 1.2
CR1620 3.0 70 2.0 0.3 8 16.0 2.0 1.3
CR1625 3.0 90 2.0 0.3 8 16.0 2.5 1.8
CR1632 3.0 120 2.0 0.3 10 16.0 3.2 2.3
CR2016 3.0 75 2.0 0.3 10 20.0 1.6 1.7
CR2025 3.0 150 2.0 0.5 15 20.0 2.5 2.4
CR2032 3.0 210 2.0 0.75 15 20.0 3.2 3.0
CR2320 3.0 130 2.0 0.75 15 23.0 2.0 4.0
CR2330 3.0 260 2.0 0.75 15 23.0 3.0 4.0
CR2354 3.0 530 2.0 1 15 23.0 5.4 5.8
CR2430 3.0 270 2.0 1 15 24.5 3.0 4.5
CR2450 3.0 550 2.0 1
5 24.5 5.0 6.5
CR2477 3.0 950 2.0 1 15 24.5 7.7 9.5
CR3032 3.0 580 2.0 1 15 30.0 3.2 6.8
CR123A 3.0 1300 2.0 1500 3000 17.0 33.5 16
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 7 Alesan Pikeun Milih Kami

    1. Batre ngalaman tim R & D

    Tim R&D batré anu ngalaman, langkung ti 1000+ kasus batré R&D pikeun rujukan anjeun

    Tim R&D batré ngalaman

    2. Sistim neundeun batré rencanana

    Sistem panyimpen batré anu direncanakeun pikeun mastikeun kualitas produk anjeunSistim neundeun batré rencanana

    3. Sistim bungkusan

    Sistem bungkusan - kami ngadukung bungkusan anu disesuaikan OEMODM

    Sistim bungkusan

    4. 100% inspeksi pinuh ku kiriman

    100% pamariksaan pinuh ku kiriman, leres-leres enol keluhan, fisik kontrol kualitas anu sampurna pikeun ngarangkep produk anjeun kalayan kualitas anu sampurna.

    inspeksi pinuh ku kiriman

    5. Sistim nurutan-up logistik urang sorangan

    Sistem turutan logistik urang sorangan ngajamin kasalametan barang anjeun

    Sistem turutan logistik urang sorangan

    6. Pabrik batré No 1 dina platform e-commerce Cina urang

    Pabrik batré dina platform e-commerce Cina

    7. Prosésna taliti sareng jasana profésional

    Naon anu bakal kami laksanakeun upami anjeun ngalakukeun bisnis sareng kami? Prosésna taliti sareng jasana profésional.Dina 12 taun kaliwat, kami geus dilayanan ratusan rébu konsumén béda.

    Alesan pikeun milih kami

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami