. Cina 2.4 V NIMH Batre Pack Adat-China Produsén |Weijiang Produsén jeung Supplier |Weijiang

2.4 V NIMH Batre Pack Adat-China Produsén |Weijiang

Katerangan pondok:

SHENZHOU SUPER POWER mangrupikeun nilai tambah assembler & produsénpak batré NiMH customs & rakitan pikeun OEM urang.Kami damel sareng anjeun pikeun ngarancang sareng ngawangun bungkus batré NiMH khusus pikeun ngawasa produk éléktronik anu anjeun damel.


Rincian produk

FAQ

Saran kaamanan

Tag produk

Pabrikan Batré NiMH-SHENZHOU super kakuatan:

Batré Nimh Kualitas Tinggi 2.4 V 800 Mah.Kami Pabrik Batré Rechargeable Sareng 12 Taun Pangalaman Ékspor, Diulas Batré Nimh, Batré 18650, Batré Pack.Batre Kami 1,5 Kali Langkung Stabil Ti Anu Di Industri.

AAA Ni-Mh Batré Rechargeable.Mangpaat Pikeun Telepon Tanpa Kabel, Mouse Nirkabel, Kaulinan Leutik, Senter, Jsb.

Perusahaan Kami Narima Batré Dirakit Adat, Batré Industri Dua Dirakit Ieu Mibanda Kaamanan Luhur Jeung Umur Panjang.Cocok Pikeun Sikat Gigi Listrik

urutan leutik & harga kalapa.

Fokus kana solusi batré pikeun langkung ti 12 taun.

OEM jeung ngaropéa sadia.

Shenzhen super power - Care Professional sareng Low Self Discharge, saprak 2010, profésional dina batré sareng pangecas langkung ti 12 taun.Profésional jeung dipercaya dina AA / AAA / C / D / 18650/18500/16340/26650/20650 / 9V / Batré Rechargeable Telepon Tanpa kabel jeung Charger Batre.Batré hadé pikeun dianggo dina alat-alat rumah tangga sapertos kaméra digital, cocooan, kadali jauh, kaulinan leungeun, radio 2 arah, PDA, senter, jam alarm, LCD-TV, Sikat huntu, Pencukur sareng pamuter audio portabel.EBL salawasna persistently nyadiakeun kualitas luhur sarta jasa pikeun dulur.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Atribut

Jumlah Batré 2 batré AAA diperlukeun
merek Weijiang
Modél NI-MH AAA
Voltaseu 2,4 volt
Kapasitas batré 800 Miliampere mAh
Sampel Gratis

Bagan Aliran Prosés Sél Ni-MH

<C4F8C7E2B5E7D0BEC1F7B3CCCDBC2E786C73>

Gambar pikeun pak batré 2.4v nimh

2.4 v 800 mAh nimh batre
2.4 v pak batré nimh
pak batré china nimh

7 Alesan pikeun milih kami

Prosésna taliti sareng jasana profésional

naon anu bakal kami laksanakeun upami anjeun ngalakukeun bisnis sareng kami? Prosésna taliti sareng jasana profésional.Dina 12 taun kaliwat, kami geus dilayanan ratusan rébu konsumén béda.

Alesan pikeun milih kami

100% inspeksi pinuh ku kiriman

100% pamariksaan pinuh ku kiriman, leres-leres enol keluhan, fisik kontrol kualitas anu sampurna pikeun ngarangkep produk anjeun kalayan kualitas anu sampurna.

inspeksi pinuh ku kiriman

Sistim bungkusan

Sistim bungkusan - kami ngarojong bungkusan customizable OEMODM

Sistim bungkusan

Sistim neundeun batré rencanana

Sistem panyimpen batré anu direncanakeun pikeun mastikeun kualitas produk anjeun

Sistim neundeun batré rencanana

Tim R&D batré ngalaman

Tim R&D batré anu ngalaman, langkung ti 1000+ kasus batré R&D pikeun rujukan anjeun

Tim R&D batré ngalaman

Sistem turutan logistik urang sorangan

Sistem turutan logistik urang sorangan ngajamin kasalametan barang anjeun

Sistem turutan logistik urang sorangan

Pabrik batré No 1 dina platform e-commerce Cina

Pabrik batré dina platform e-commerce Cina

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Batré hidrida logam nikel ngabahayakeun?

    Batré NiMH digolongkeun kana batré logam nikel sabab ramah lingkungan hidroksida jeung bahan alloy gudang hidrogén.Batré NiMH umumna aman, sok tingal pituduh produsén.

    Kumaha nyimpen batré NiMH?

    Hindarkeun nyimpen batré dina laci sareng klip kertas, koin, batré sanés, atanapi barang logam sapertos baja, wol, aluminium foil, sareng barang-barang rumah tangga sapertos konci.Upami ieu kontak, ieu tiasa janten bahaya seuneu.Simpen batré dina bungkusan aslina nepi ka siap dipaké.

    Kumaha carana nungkulan batré NiMH

    Sapertos sadaya batré, anjeun kedah nanganan sareng miceunana kalayan ati-ati sareng henteu miceun ku sampah standar.Batré tiasa dibuang di daérah pembuangan daur ulang sareng titik koleksi pikeun runtah picilakaeun rumah tangga, atanapi upami anjeun miceun batré anu ageung, anjeun tiasa ngahubungi pusat daur ulang profésional.

    Nalika milih ngagantian batré telepon tanpa kabel anjeun, aya dua anu penting pisan:

    Bahan:

    Umumna aya dua jenis: NI-MH jeung NI-CD.

    Kalolobaan accu nikel-kadmium ngagunakeun konéng, nikel-logam hidrida accu ngagunakeun héjo.

    fitur sarta kaunggulan NI-MH.

    1.2v-6v NiMH batré (NiMH).

    Dina panempoan tés suhu luhur

    Desain langsing, kirang ti satengah ukuran NiCd sarimbag, luyu jeung IEC61951-2.

    Katampi muatan anu saé dina suhu anu luhur.

    muatan trickle sustained ditarima.

    4 taun dina suhu kamar saatos dicas pinuh

    Cocog sareng alat éléktronik nganggo batré NiCd.

    Kapasitas, éta saderhana pisan.Nu leuwih gede kapasitasna, beuki lila waktu layanan.Ngan pastikeun kapasitasna nyata.

    Batré kami gaduh umur siklus anu saé 1200 kali

    Lamun maké NiMH, aranjeunna sénsitip pisan kana ciri ngecas, sarta lamun mishandled atanapi overcharged, aranjeunna bisa ngahasilkeun panas sarta ngabeledug.

    Konsumén kedah ngartos ngecas, ngecas sareng ngarakit batré anu tiasa dicas deui NiMH sateuacan dianggo.

    Nempatkeun batré dina wadah fireproof.

    Ulah ninggalkeun batré unattended bari ngecas.

    Ulah nempatkeun batré dina beungeut kai atawa karpét bari ngecas.Salawasna nganggo carjer batré cocog pikeun batré NiMH.

    Ulah ngalaan batré NIMH ka suhu ekstrim.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami